WaD/jb2/nadržiavanie
5 posters
Strana 1 z 1
WaD/jb2/nadržiavanie
Zdravím. Nerobím to rád no musel som. Inou cestou by som to asi nevyriešil.
Demo : leteckaposta.cz/2882727199
Situácia : Bol som v specte. WaD bol u CT. Simon bol LuukaskO. Dal príkaz čupnite si. Hráč (t) menom Alibaba si nečupol a na to následne simon povedal podťe za mnou. 1. nadržiavanie. Prišli k atrakcii DR. Alibaba si zas nečupol a všetci áno. Potom ho zabili. WaD ako jediné CT zobral simona a dal mi mik.
Chcel som to s ním vyriešiť no povedal mi toto (je to aj na deme 2.) - Chlapče, ja sem nic takového nevidel. Neříkej, co jsem viděl, protože ja to vím lépe. Tak jako nechápem čo v A-Teame robí slabozraký hráč.
Ďakujem za vyriešenie.
Demo : leteckaposta.cz/2882727199
Situácia : Bol som v specte. WaD bol u CT. Simon bol LuukaskO. Dal príkaz čupnite si. Hráč (t) menom Alibaba si nečupol a na to následne simon povedal podťe za mnou. 1. nadržiavanie. Prišli k atrakcii DR. Alibaba si zas nečupol a všetci áno. Potom ho zabili. WaD ako jediné CT zobral simona a dal mi mik.
Chcel som to s ním vyriešiť no povedal mi toto (je to aj na deme 2.) - Chlapče, ja sem nic takového nevidel. Neříkej, co jsem viděl, protože ja to vím lépe. Tak jako nechápem čo v A-Teame robí slabozraký hráč.
Ďakujem za vyriešenie.
Lenovo- Akademik
Dátum registrace : 25. 02. 16
Re: WaD/jb2/nadržiavanie
Tak..řešil sem to s WaDem no taky si vinu nepřiznal. Nevím čím to je, no asi neměl dobrej den. Taky mi trochu pozdvihl adrenalín. No my sme tyaky jenom lidi.
Počkáme na WaDa.
Počkáme na WaDa.
Chosee- Drbna
Dátum registrace : 15. 12. 15
Neni sem si vědom pochybení. Na demu sem si nic nevšiml.
Počkej si na Vedení.
Z mí strany chybu neberu.
Počkej si na Vedení.
Z mí strany chybu neberu.
WaD- Začátečník
Dátum registrace : 13. 02. 16
Ja tam předsi to pochybení 2x vidím.
Pozri si to znovu a jak nic neuvidíš tak ti vybavím termín u očního.
Pozri si to znovu a jak nic neuvidíš tak ti vybavím termín u očního.
ANGEL#- CS 1.6 HLSA
Dátum registrace : 28. 11. 15
Je tam jasně vidět, že pri prvním "nadržování" sem sebou trhnul v momentu kdyz jěště stál. No šel sem do rohu. Mal sem telefonát.
Na 2. situaci sem došel k Simonovi, neslyšel sem zákazy, protože sem přišel od telefonu. Simon nijak nepopsal za 30 sek. zákaz čupu. Nebral sem to ako "nadržování" kvůli nevědomosti.
Toť na moji obhajobu. Taky sem se dozvěděl, že musím opakovat skoušku na Výšce, tak sem měl supr den. Omlouvám se ak si to mysliš. Ja jsem nenadržoval.
* Sorry obom za moje odvrké odpovědi či už ve hře nebo na TS.
Na 2. situaci sem došel k Simonovi, neslyšel sem zákazy, protože sem přišel od telefonu. Simon nijak nepopsal za 30 sek. zákaz čupu. Nebral sem to ako "nadržování" kvůli nevědomosti.
Toť na moji obhajobu. Taky sem se dozvěděl, že musím opakovat skoušku na Výšce, tak sem měl supr den. Omlouvám se ak si to mysliš. Ja jsem nenadržoval.
* Sorry obom za moje odvrké odpovědi či už ve hře nebo na TS.
WaD- Začátečník
Dátum registrace : 13. 02. 16
Jako ja nevím co vidíte vy, ale ja vidím to stejné ako WaD.
Admin nijak nenadržoval. Může se to zdát no mám to i prověřeno.
Trest : Žádnej.
Lock.
Admin nijak nenadržoval. Může se to zdát no mám to i prověřeno.
Trest : Žádnej.
Lock.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: