CportalS.cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Ban ostáva, nie je čo riešiť.] Ban na týden ?! za greefing

4 posters

Goto down

[Ban ostáva, nie je čo riešiť.] Ban na týden ?! za greefing Empty [Ban ostáva, nie je čo riešiť.] Ban na týden ?! za greefing

Příspěvek pro SkillerKo Thu 7 Jan - 14:43

Byl si zabanován na 1 týden Důvod : Greefing

Jako vážne ? Ja jsem byl na svém skyblocku do piči tam si snad můžu delat co chci ne ?

Ty si přijebanej nebo co jako mi můžeš dát ban za greefing ?! ... -,- demence admina fakt jako

CHCI ABYS DODAL DEMO A VYJÁDŘIL SE K TOMU !!!!!!!

SkillerKo
Kolemjedoucí
Kolemjedoucí

Dátum registrace : 07. 01. 16

Návrat nahoru Goto down

[Ban ostáva, nie je čo riešiť.] Ban na týden ?! za greefing Empty Re: [Ban ostáva, nie je čo riešiť.] Ban na týden ?! za greefing

Příspěvek pro =Truhlík= Thu 7 Jan - 14:46

leteckaposta.cz/8512534687512

Nenadávaj mi tu dobre... tu máš demo greefoval si kus spawnu len som ti dal ban trocha neskôr.

Nemám k tomu čo dodať.
=Truhlík=
=Truhlík=
MC Admin
MC Admin

Dátum registrace : 25. 11. 15

Návrat nahoru Goto down

[Ban ostáva, nie je čo riešiť.] Ban na týden ?! za greefing Empty Re: [Ban ostáva, nie je čo riešiť.] Ban na týden ?! za greefing

Příspěvek pro SkillerKo Thu 7 Jan - 14:48

já si budu nadávaj komu chci, kde chci a ako chci.

seš kokot a tím to hasne proste vždyť sem tam nic neudelal kurwa ti do piči i s tím tvojim demem bez tak tam sem tam nic negreefoval snad vým.

Nech se vyjádří vyšší.

SkillerKo
Kolemjedoucí
Kolemjedoucí

Dátum registrace : 07. 01. 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Konty Thu 7 Jan - 14:50

A když se tu tak slušne obhajuješ víš prosím tě aspoň co je to ten Greefing, protože todle vypadá na pěknou demenci. Nenadávej mi tu na ADMINA, který si udělal svou práci na 1. 

Z MC sekce se tady už nikdo nevyjádří.
Konty
Konty
Začátečník
Začátečník

Dátum registrace : 14. 12. 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Drop Thu 7 Jan - 14:51

Ďakujem za full vyjadrenie.

Nič z toho nebude akurát SkillerKo dávam ti ban na 1 týždeň za slušné chovanie na fórku 

Pekný deň. Majte sa.
Drop
Drop
Vedenie CportalS.cz
Vedenie CportalS.cz

Dátum registrace : 25. 11. 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: